VIVANT – de coolste draagbare wijnkoeler

Het was dit jaar misschien wel de beste zomer ooit. Daar hoort natuurlijk bij: gekoelde wijn.
Dat dit soms problemen oplevert, hoef ik jullie niet te vertellen. We kennen allemaal het gestuntel met ijsklontjes, coolpacks uit de vriezer die in je koeltas moeten of om je fles. Ijsklontjes smelten. Om coolpacks te gebruiken moet je ze niet vergeten de dag van tevoren in de vriezer te stoppen… shit!

Ik ben dol op ontwikkelingen die het leven van de mens, of in dit geval de wijnliefhebber, gemakkelijker maken. Zo ontdekte ik aan het begin van de zomer de draagbare wijnkoeler van het merk VIVANT. Ik durf te zeggen dat dit product mijn hele zomer aanzienlijk heeft verbeterd. Mijn wijn is ALTIJD op de juiste temperatuur, waar ik ook ben.

Vivant wijnkoeler draagbare wijnkoeler

VIVANT draagbare wijnkoeler

Wat het belooft.

De VIVANT draagbare wijnkoeler heeft een stylish design en werkt met een externe batterij die via een oplader wordt opgeladen. De koeler behoudt je wijn vervolgens maar liefst 3 uur lang op de juiste temperatuur. Je kunt een temperatuur instellen tussen de 8 en de 20 graden celsius. Liever Fahrenheit? Dat is ook mogelijk!

Het is product is licht en zeker niet log. Onderstaande video verschaft meer informatie.

Mijn review van het product.

Het product bereikt mijn huis in een mooie verpakking en de installatie wijst zich vanzelf. Ik plug de lader in met de batterij, wanneer het lampje groen is doe ik de batterij in het apparaat. Ik stel de temperatuur in op 12 graden voor een volle houtgerijpte Rueda wijn. De temperatuur op het apparaat knippert en koelt langzaam terug.

Ik zit een uurtje in de tuin en mijn wijn blijft op de juiste temperatuur. Heerlijk. Ook ben ik erg te spreken over het design. Ik was bang dat het misschien wat grof zou kunnen zijn maar in de realiteit is het een heel mooie koeler die eigenlijk op geen enkele plek misstaat. Het weegt niet veel en kan makkelijk in één hand vervoerd worden.

Een minpunt? De aanschafprijs van het apparaat is niet goedkoop. Het is een technologisch hoogstandje gemaakt voor een luxe publiek vergelijkbaar met bijvoorbeeld een Coravin product. Hier hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Op de website koop je de koeler voor vijfhonderd dollar.
In mijn ogen is het zeker deze investering waard gezien het een eenmalige investering is voor een heel erg mooi product dat je dag in dag uit kunt gebruiken.

Ontdek meer over VIVANT draagbare wijnkoeler

www.vivantwine.com/en-tw

www.instagram.com/vivantwine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait