Met mijn expertise, passie en een vleugje SPICE, maak ik de wijnwereld toegankelijk voor een breder publiek.

Let me help you spice things up!

Wat kan ik voor je betekenen?

rueda-oogst-1

Influencer werkzaamheden
& Persreizen

Ben je op zoek naar een influencer die jouw wijnmerk tot leven kan brengen op een manier die échte emoties oproept en het publiek betovert? Zoek niet verder! Ik ben jouw wijn-influencer en ik breng een unieke stijl in de mix die verder gaat dan het poseren met een fles. 

Mijn content draait niet alleen om het nippen van wijn; het gaat om het creëren van een beleving die aansluit bij jouw publiek. Met verbluffende beelden, meeslepende verhalen en een natuurlijk talent om een connectie te maken met mijn volgers, neem ik ze mee in een wereld waar jouw wijn een onmisbaar onderdeel wordt van hun reis. 

Mijn posts brengen het gesprek op gang, wekken nieuwsgierigheid op en leiden uiteindelijk tot betrokkenheid.

 Laten we de handen ineenslaan om het volledige potentieel van jouw wijnmerk te ontkurken en samen een bruisende, authentieke en onvergetelijke gemeenschap van wijnliefhebbers te creëren. Proost op een inspirerende samenwerking!

0P9A7180-Enhanced-NR

Social Media Management
& Content Creation

Heb je een mooi product maar geen idee hoe je dit onder het juiste publiek onder de aandacht kunt brengen? Geef je social media uit handen aan Winespicegirl en focus je zelf op het runnen van je bedrijf.

Ben je vastgelopen met je social media marketing? Krijg je er amper volgers bij en valt je merk niet op? Laat mij er met een frisse blik naar kijken en je tips geven. Soms kan een kleine tweak al genoeg zijn om de kurk weer te laten rollen.

Ga je nog beginnen? Laat me je begeleiden bij het proces en maak vanaf dag één een onuitwisbare indruk.

*E-mail of bel om de mogelijkheden te bespreken.

millesime-bio-1

Wijnproeverijen

 

Als je op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke wijnproeverij, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in privé-wijnproeverijen die zijn afgestemd op jouw voorkeuren. 

Ik neem mijn favoriete wijnen mee, elk met zijn eigen fascinerende verhaal. Of je nu de voorkeur geeft aan een serieuze, educatieve proeverij of een gezellige en luchtige avond, ik sta klaar om er een onvergetelijke reis van te maken. 

Geen vraag is te groot of te klein – ik ben er om mijn kennis en passie te delen. En om je proefervaring te verrijken, bied ik een heerlijke selectie fingerfood aan die perfect passen bij de wijnen. Of je groep nu klein of groot is, voor een privé-bijeenkomst of een zakelijk evenement, WineSpiceGirl staat klaar om de wereld van wijn speciaal voor jou te ontkurken. Proost!

*Neem contact op met mij om de prijzen en mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte te ontvangen die aansluit bij je specifieke behoeften en voorkeuren. .

 
0P9A1497

Masterclasses
& Prive consults

Wil je ook content maken die opvalt? Omdat je eindelijk het achterste van je tong laat zien? Mensen echt kennis wil laten maken met je bedrijf, je (personal) brand? Niet meer zomaar aankloten maar precies weten wat jij moet laten zien om mensen aan te trekken die bij jou passen?

Dit en zoveel meer bespreken we in mijn offline Masterclass. In 1 dag krijg je alles te horen over mijn persoonlijke ervaringen en hoe ik mijn kennis heb toegepast. We bespreken de theorie en doen praktijkoefeningen en aan het einde van de dag ben je helemaal klaar gestoomd om je eigen online presence onder handen te nemen. 

Heb je toch nog een duwtje in de rug nodig? Neem dan contact op en ik help je persoonlijk op weg.

Winespicegirl werkt niet met

5/5

Wat een geweldige zomerse en sexy post is het geworden. Superb. Echt helemaal wat ik had gehoopt! Fantastisch!

Jacqueline Smit
Disdonc Champagne
5/5

Een tijdje terug heeft India een social scan van mijn account gedaan en op basis daarvan persoonlijke tips gegeven. We hadden een heel leuk gesprek en ik heb er zeker wat van opgestoken. Helemaal top!

Nadieh
Wijn bij Nadieh
5/5
Ik heb onlangs een coaching sessie met Winespicegirl geboekt om mijn Instagram op te spicen. Samen hebben we mijn niche in kaart gebracht en de stappen bepaald om een herkenbaar merk te worden. Het was een goede ervaring, kort en heel erg to the point. Ik kijk uit naar de volgende sessie! Aanrader!
Nicole Gelissen
Premium wine travels

Get in Touch

Contact us for additional informations on collaborations and services offered by Winespicegirl

Email: info@winespicegirl.com

Phone: 0031622056251

Follow us on Socials