Spice things up!

Let me tell your story

Winespicegirl maakt creatieve en innovatieve content waardoor jouw product opvalt in de massa. Zowel uit naam van jou, als vóór jou.

Wat kan ik voor je betekenen?

Winespicegirl is gespecialiseerd in het maken van content die de massa overstijgt. Uniek zijn en opvallen is vandaag de dag steeds belangrijker. Zonder goed verhaal is jouw wijn de zoveelste fles.

Influencer werkzaamheden:

Ik kruip in de huid van jouw merk en creëer originele content die emoties oproept. Door middel van het plaatsen van foto’s op Instagram en Facebook en het schrijven van blogs op mijn website help ik je met het verspreiden van jouw boodschap.

Zet me in om een wijn of wijnregio een podium te geven maar denk ook aan het bekender maken van je service (wijnreis)  of locatie (hotel/restaurant).

*Neem contact op voor actuele prijzen en mediakit.

* Winespicegirl is lid van bloggersbenelux.com

Uit handen nemen van social media:

Heb je een mooi product maar geen idee hoe je dit onder het juiste publiek onder de aandacht kunt brengen? Geef je social media uit handen aan Winespicegirl en focus je zelf op het runnen van je bedrijf.

Social media marketing consult:

Ben je vastgelopen met je social media marketing? Krijg je er amper volgers bij en valt je merk niet op? Laat mij er met een frisse blik naar kijken en je tips geven. Soms kan een kleine tweak al genoeg zijn om de kurk weer te laten rollen.

Ga je nog beginnen? Laat me je begeleiden bij het proces en maak vanaf dag één een onuitwisbare indruk.

*E-mail of bel om de mogelijkheden te bespreken.

Winespicegirl werkt niet met

5/5

Wat een geweldige zomerse en sexy post is het geworden. Superb. Echt helemaal wat ik had gehoopt! Fantastisch!

Jacqueline Smit
Disdonc Champagne
5/5

Een tijdje terug heeft India een social scan van mijn account gedaan en op basis daarvan persoonlijke tips gegeven. We hadden een heel leuk gesprek en ik heb er zeker wat van opgestoken. Helemaal top!

Nadieh
Wijn bij Nadieh
5/5
Ik heb onlangs een coaching sessie met Winespicegirl geboekt om mijn Instagram op te spicen. Samen hebben we mijn niche in kaart gebracht en de stappen bepaald om een herkenbaar merk te worden. Het was een goede ervaring, kort en heel erg to the point. Ik kijk uit naar de volgende sessie! Aanrader!
Nicole Gelissen
Premium wine travels