Welkom op Winespicegirl.com

Het verhaal achter Winespicegirl

Winespicegirl is geboren vanuit de wens om de ietwat stoffige wijnwereld op te “spicen”. 

Ik zal me even voorstellen. Ik ben geboren onder de naam India Donisi in het relatief goede wijnjaar van ’88. 

Tussen de wijngaarden in Campania kwam ik als kleine druifluis ter wereld en sindsdien sta ik bekend als een pittige tante.

Hoe dieper ik de wijnwereld indook, hoe meer ik mij realiseerde dat er (ten onrechte) een stijf imago aan wijn kleeft. Onder het mom van “een betere wereld begint bij jezelf” kroop ik in de huid van mijn altergo Winespicegirl.

Het platform Winespicegirl wil ik gebruiken om wijn middels het wereld wijde web voor een groot publiek toegankelijk te maken, wijn is per slot van rekening niet alleen voor de uitverkorenen! Met als insteek anti-snob en pro-spice wil ik wijn zo leuk mogelijk maken. 

Ik schrijf met veel plezier artikelen over leuke wijnontdekkingen, wijngebieden en wijn en spijs combinaties. Daarnaast reis is de wijnwereld over op zoek naar de mooiste verhalen! Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

Het gezicht achter Winespicegirl

wijnworkshop horeca personeel

Na de bachelor Italiaanse taal en cultuur aan de UvA behaalde ik in 2013 mijn Master Redacteur/Editor. Bij gebrek aan zitvlees opende ik een Pizzeria in Haarlem die ik vijf jaar lang met veel plezier heb gerund. De vinologenopleiding aan de Wijnacademie in Maarn rondde ik af in Oktober 2017. Inmiddels behaalde ik ook WSET 3 with merit

Sinds 2020 run ik het bedrijf Winespicegirl met heel veel plezier. Naast het schrijven over wijn, help ik nieuwe en bestaande wijnmerken met hun online zichtbaarheid op sociale media en creëer ik content voor kleine en grote wijnmerken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Winespicegirl in de media

Grapefinds interview winespicegirl
Interview Grapefinds
Interview Playboy
Play Video

Interview You want to do what Podcast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top